Vi er ScanLabel A/S

Scanlabel fremstiller etiketter i ruller og på ark.

Du kan læse en masse om os nedenfor, men vi anbefaler, at du også ser vores video. Her får du et indblik i livet på kontoret og fabrikken.

KONTAKT OS
0
Års samlet erfaring
0
Unikke produkter
0
Produktionsmaskiner

Vi gør dét, vi er bedst til

– nemlig at være din foretrukne rådgiver og producent af labels og etiketter til dine produkter. Hos ScanLabel A/S har vi fokus på højeste kvalitet, hurtig levering og til konkurrencedygtige priser

MISSION

I ScanLabel A/S arbejder vi ud fra videreførsel af den arv vi har fra Gutenberg og den forpligtelse vi føler for til stadighed at videreudvikle de trykprocesser som vi bruger, i den grafiske industri. Udvikling sker i balance med omverdenens teknologi og i balance med miljøet.

VISION

ScanLabel A/S’ vision er at blive kunders foretrukne samarbejdspartner ved digitale og konventionelle trykopgaver . Vi ønsker at tilbyde høje kvalitetsløsninger i nærområdet, på markedet i Danmark som helhed, Sverige, Norge og Tyskland. Vi ønsker at tildele kunder fordele ved at bruge vores viden i de udfordringer kunder måtte blive mødt med.

Vores Historie

ScanLabel blev etableret af Claus Bach tilbage i 1994. Hvad der startede i ganske små, udlejede lokaler i Horsens fik hurtigt vokset sig til en stor fabrik på 3500 m2. I 2018 blev ScanLabel til ScanLabel A/S, og du finder os i dag på Saturnvej 47 fødebyen Horsens.

Læs mere om vores historie

Vores Værdier

Vi er en virksomhed, der bygger på stærke værdier, og det er et “FACT”:
(F)lexibility, (A)mbitious, (C)ompetent, (T)rustworthy

Vores motto er: svigter vi kunden, – svigter vi os selv.

Læs mere om vores værdier

Derfor skal du vælge ScanLabel A/S

  • Vi sætter en ære i at overholde de aftaler vi indgår med vores kunder.

  • Du vil altid kunne regne med den leveringsdato, du får opgivet, så du ikke får problemer i din produktion pga. manglende etiketter.

  • Vi holder tæt kontakt til vores kunder, og du kan altid komme til at tale med den samme kontaktperson.

  • Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed, så vi kan hjælpe med at sikre, den mest optimale løsning til mærkningen af dine produkter.

  • Hvis du har behov for en hastelevering, vil vi næsten altid kunne efterkomme dit ønske, da vi er hurtige til at omstille vores produktion.

Læs mere om samarbejde

Kontakt os

Har du spørgsmål til produktet – eller ønsker du at foretage en bestilling, så kontakt os.

Vi sidder klar på telefon og mail til at hjælpe dig.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig.

70252180
Email os

Udfyld kontaktformularen