En fabrik med fire generationers erfaring

ScanLabel blev etableret i 1994, og vi har i dag produktionsbygninger i Horsens. Men vores erfaring

går meget længere tilbage. Læs, hvordan Scanlabel A/S er blevet til det, det er i dag.

En fabrik med fire generationers erfaring

Scanlabel blev etableret i 1994, og vi har i dag produktionsbygninger i Horsens. Men vores erfaring

går meget længere tilbage. Læs, hvordan Scanlabel A/S er blevet til det, det er i dag.

Vores Historie

ScanLabel A/S startede småt, men drømmen var stor. I 1994 etablerede Claus Bach ScanLabel i ganske små, udlejede lokaler i hans fødeby Horsens. Det gik fremad med små skridt i starten, men hans mål var fra dag ét at revolutionere etiket- og labelproduktion i Danmark og være førende indenfor branchen.

Der gik heller ikke lang tid, før drømmen blev til virkelighed og virksomheden voksede fra sine små lokaler til en stor fabrik. I 2018 blev ScanLabel til ScanLabel A/S, og du finder os i dag på Saturnvej 47 i Horsens. Her er vi 12 ansatte på nu 3500 m2, hvor alle har oparbejdet stor erfaring og viden indenfor labelbranchen. Det gælder, når det kommer til materialer og produktion såvel som design og rådgivning.

I dag producerer vi etiketter til bl.a. fødevare- og fiskeindustri, metal- plast- og elektronikindustrien, hvor vi servicerer med både flexo-, bredformat- og digitaltryk. Vi har herudover mange kunder indenfor detailhandlen, samt hele transportsektoren. Og endelig producerer og lagerfører vi mange neutrale thermo- og transferetiketter, samt A4-ark til laser- og inkjetprint.