Skal vi samarbejde?

Vi vil ikke blot være din leverandør – vi vil også være din rådgivende partner, så du får den bedst mulige mærkning af dine produkter til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og hør mere

Skal vi samarbejde?

Vi vil ikke blot være din leverandør – vi vil også være din rådgivende partner, så du får den bedst mulige mærkning af dine produkter til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og hør mere

Vores fornemste opgave

Det er vores fornemste opgave at fremstille og levere dine ordrer til perfektion og til tiden. Vores fokus er på nøjagtighed og omhu i vores arbejdsprocesser, så vi kan garantere dig det perfekte slutresultat — hver gang. Med andre ord vil det sige, at vi er din personlige samarbejdspartner, når det kommer til alt indenfor etiketter, labeltryk og print.

Det handler nemlig for os om mere end blot at levere et færdigt produkt. Vi tilbyder i forbindelse med ethvert samarbejde en skræddersyet løsning, der dækker alle dine ønsker og specifikationer. Herudover yder vi også løbende service og teknisk rådgivning i alt fra trykmetoder til design og økonomi. Det er blandet andet den dedikation, der gør, at vi er førende indenfor vores branche og kan garantere dig en sikker løsning uanset opgavens format.

Hasteleveringer samt delleveringer af eksisterende ordrer er også muligt. Kontakt os for at høre nærmere.

Professionel rådgivning

Vi siger det, som det er, og vi sørger altid for at rådgive dig langs hele processen. Dette inkluderer alt fra valg af materiale, økonomisk vejledning og sparring i forhold til design og udtryk. Vores kunders tilfredshed er vores ypperste prioritet, og det er vores mening, at det derfor altid er bedst at spille med åbne kort. Derfor betragter vi enhver leverance som et samarbejde, hvor vi vejleder såvel som fremstiller din ordre nøjagtig efter dine specifikationer.

Og hvis vi ser mulighed for optimering eller forbedring på noget plan, så er vi ikke ræd for at komme med forslag, hvis det er nødvendigt. Dette vil også sige stram opfølgning på alle ordrer, så I altid kan vide jer sikre på, at arbejdet skrider frem som planlagt.

Udvalgte brancher

Vi kan servere til mange forskellige brancher, og her er nogle af de primære brancher, vi leverer til.

Vil du høre mere om et samarbejde?

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål eller du ønsker et konkret tilbud. Send en mail til scanlabel@scanlabel.dk eller ring til os.

Ring på 70252180

Bæredygtig produktion

Fra første til og med sidste skridt i produktionen har vi et dedikeret fokus på energi- og miljøvenlige fremgangsmetoder, og vi stræber konstant efter at optimere alle lag i vores produktion mod endnu mere bæredygtighed. Det inkluderer blandt andet vores papir og farvematerialer, hvor al vores papir for eksempel er FSC godkendt.

Hertil tilbyder vi selvfølgelig også en række løsninger i vores varekatalog med ekstra fokus på bæredygtige muligheder, såsom papirtyper fremstillet af 100% genbrugsmateriale. Du er derudover altid velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger eller hvis du som kunde har særlige ønsker til produktionen af din leverance.

Hurtig ekspedition

Store projekter, mindre opgaver, hasteleverancer, justeringer til eksisterende ordre — vores personale sidder altid klar ved telefonen i vores åbningstider hverdage fra 8.00 til 16.00 (fredag til 14.00). Her har vi også i mange tilfælde mulighed for at fremstille og afsende etiketter uden tryk samme dag, om nødvendigt.

Det er en del af vores kernefilosofi som virksomhed. Vores mange års erfaring indenfor branchen har lært os, at sjældent er to opgaver ens, og det er yderst vigtigt at være på forkant af den tekniske udvikling såvel som vores kunders varierede ønsker og behov. Derfor har vi nøje strømlinet vores arbejdsprocesser og står altid klar til at omstille os nye eller ændrede ordrer. Det er blandt andet det, vi mener, når vi kalder os selv din komplette samarbejdspartner, når det gælder etiketter, tryk og print.

Kontakt os

Har du spørgsmål til produktet – eller ønsker du at foretage en bestilling, så kontakt os.

Vi sidder klar på telefon og mail til at hjælpe dig.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig.

70252180
Email os

Udfyld kontaktformularen