BLOMSTER- & VINHANDLERE

Præsenter dine varer med flotte og informative etiketter

Hos ScanLabel producerer vi etiketter og labels til blomster- og vinhandlere. Læs mere om mulighederne for et samarbejde på denne side.

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor skal du vælge etiketter fra ScanLabel?

SAMARBEJDE

Etiketter til blomster- og vinhandlere

Søger I etiketter i bedste kvalitet, der kan give et varigt indtryk hos jeres kunder, og som kan komplimentere og forstærke kvaliteten af jeres produkter, så skal I overveje ScanLabel som jeres samarbejdspartner. Udover at lave de bedste etiketter på markedet, kan vi også tilbyde professionel sparring omkring jeres valg af etiketter, så I er garanteret et optimalt resultat, der vil leve op til alle jeres forventninger.

Bestil en gratis prøve

Har du nogle betænkligheder, hvorfor så ikke bestille en gratis prøve hos Scanlabel? Du vil ikke fortryde, at du gav os chancen.

Bestil her

Slå fantasien løs og få skræddersyede etiketter

Hos ScanLabel er det kun jeres fantasi, der sætter grænser. Vi forstår, at der er særlige krav til blomster- og vinforhandlere, da etiketterne skal understøtte produktets helhedsindtryk, hvor det skal give en følelse af kvalitet og eksklusivitet. Her kan vi producere alle typer etiketter med præcis det design, I går og drømmer om.

Vi kan naturligvis ikke alle være eksperter i etiketter, og derfor kan I trygt komme til os, hvis I ønsker at få hjælp til valget af etiketter samt udformning af designet. Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kommer i mål med jeres etiket-projekt, så skal du ikke tøve med at kontakte vores venlige og erfarne medarbejdere, der vil guide dig igennem hele processen.