DETAIL- & ENGROSHANDLEN

Præsenter dine varer med flotte og informative etiketter

Hos ScanLabel producerer vi etiketter til detail- og engroshandlen. Læs mere mulighederne for et samarbejde på denne side.

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor skal du vælge etiketter fra ScanLabel?

SAMARBEJDE

Etiketter til detail- og engroshandlen

Mangler I en samarbejdspartner inden for mærkning af produkter, som kan levere, hvad angår både kvalitet og hurtig eksekvering? Vi samarbejder med mange virksomheder inden for detail- og engroshandlen, og vi har derfor en god forståelse af de behov, som virksomheder inden for denne branche har.

Bestil en gratis prøve

Har du nogle betænkligheder, hvorfor så ikke bestille en gratis prøve hos Scanlabel? Du vil ikke fortryde, at du gav os chancen.

Bestil her

Professionel og personlig rådgivning

Som virksomhed indenfor detail- og engroshandlen oplever I højst sandsynligt et kontinuerligt behov for at have mærkater til jeres produkter. Dette omfatter særligt prismærker, byttemærker og logoetiketter, hvilke er uundværlige for virksomheder inden for denne branche, hvis man ønsker en effektiviseret proces. Udover gerne at skulle have et flot visuelt design, skal mærkaterne også være holdbare og slidstærke, så de ikke let går i stykker, når de bliver udsat for forskellige temperaturer og luftfugtigheder.

Hos ScanLabel tilbyder vi professionel og personlig rådgivning, så I kan få netop de mærkater og etiketter, der imødekommer jeres ønsker og behov. Vi vejleder både indenfor valg af materiale, økonomi og design. Eftersom produktionen foregår på vores egen fabrik i Horsens, har vi mulighed for både at kvalitetstjekke produkterne, og vi er i stand til at tilbyde hurtig levering.