FØDEVARE– & FISKEINDUSTRIEN

Præsenter dine varer med flotte og informative etiketter

Hos ScanLabel producerer vi etiketter til fødevare- og fiskeindustrien. Læs mere mulighederne for et samarbejde på denne side.

Få et uforpligtende tilbud

Etiketter med fokus på fødevaresikkerhed

Vi er glade for at kunne meddele, at vi i øjeblikket arbejder på at opnå FSSC 22000-certificering – en globalt anerkendt standard for fødevaresikkerhed. Certificeringen bekræfter vores dedikation til høj fødevaresikkerhed i vores produktionsprocesser og i vores kunders behov. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores produkter er sikre og af høj kvalitet, hvilket også bidrager til fødevareforsyningskædens integritet.

Hvorfor skal du vælge etiketter fra ScanLabel til dine fødevarer?

SAMARBEJDE

Etiketter til fødevare- og fiskeindustrien

Har I brug for en samarbejdspartner, som kan imødekomme jeres ønsker om professionel mærkning af fødevarer? Hos ScanLabel har vi mange års erfaring som leverandør af etiketter til virksomheder inden for fødevare- og fiskeindustrien. Vores alsidige produktionsapparat giver os mulighed for at tilbyde vores samarbejdspartnere professionelle og skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Bestil en gratis prøve

Har du nogle betænkligheder, hvorfor så ikke bestille en gratis prøve hos Scanlabel? Du vil ikke fortryde, at du gav os chancen.

Bestil her

Andre virksomheder der får deres etiketter og labels fra ScanLabel:

Skræddersyede løsninger i bedste kvalitet

Udvalget af etiketter inden for fødevare- og fiskeindustrien omfatter særligt indholdsdeklarationer, stregkodeetiketter, logoetiketter og fragtlabels. Udover at effektivere arbejdsprocesserne og derved være en tidsbesparende faktor i hverdagen, bidrager vores produkter til at strømline og differentiere den enkelte virksomheds visuelle identitet med unikke etiketter og labels. I har mulighed for at vælge mellem forskellige materialer, former, størrelser og farver, så I kan give jeres produkter netop dét udtryk, I ønsker.

Det sætter store krav til kvaliteten, når etiketterne bruges inden for fødevare- og fiskeindustrien, da de skal kunne holde til at blive udsat for forskellige temperaturer og luftfugtigheder. Vores produkter er kvalitetssikret og slidstærke, hvilket gør dem ideelle til brug inden for netop denne branche. Er I interesserede i et samarbejde, er I meget velkomne til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at finde den rette løsning for jeres virksomhed.