TRANSPORT– & FLYTTEFORRETNINGER

Præsenter dine varer med flotte og informative etiketter

Hos ScanLabel producerer vi etiketter til transport- og flytteforretninger. Læs mere mulighederne for et samarbejde på denne side.

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor skal du vælge etiketter fra ScanLabel?

SAMARBEJDE

Etiketter og labels til transport- og flytteforretninger

Vi tilbyder flytteetiketter og fragtlabels i bedste kvalitet, så hvis I som transport- eller flytteforretning mangler en professionel samarbejdspartner, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi er i stand til at håndtere store leverancer og imødekomme behovet for hurtig eksekvering og leveringstid til konkurrencedygtige priser.

Bestil en gratis prøve

Har du nogle betænkligheder, hvorfor så ikke bestille en gratis prøve hos Scanlabel? Du vil ikke fortryde, at du gav os chancen.

Bestil her

Logistiske og tidsbesparende fordele

Etiketter og labels er særligt nyttige i forbindelse med transport og flytning, så man kan organisere indholdet og være sikker på, at tingene bliver transporteret de rette steder hen. Hvis I som virksomhed sender mange pakker, opnår I markante logistiske og tidsbesparende fordele ved at benytte jer af fragtlabels. Vi har et stort udvalg af fragtlabels i alle de formater, som de store fragtfirmaer kræver, og vi har desuden mulighed for at lave yderligere tilpasninger alt efter jeres ønsker og behov.

Vi samarbejder ligeledes med virksomheder inden for flyttebranchen, hvor vi er leverandør af flytteetiketter, som bidrager til at sikre kvalitet og overblik i forbindelse med varetagelse af flytninger, herunder nedpakning og udpakning. Vi tilbyder rådgivning gennem hele processen, så I får en løsning, der imødekommer jeres ønsker og behov.